IJsselsterk

made in Kampen

Niet alleen onderzoek en beschrijf ik als historicus (schriftelijke) bronnen die het leven in vroeger tijden openbaren, ook verwerk ik sinds enige tijd traditionele stoffen en andere textiele materialen. Nadat ik mij begin 2016 heb aangemeld bij modevakschool Trudy Sohns in Lochem is er langzamerhand een wereld voor mij open gegaan. Naast rokken, luxe sjaals en herenbroeken - zie www.rokjesman.nl - maak ik inmiddels ook stoere, lekker zittende herenhemden (veelal met een historische snit), die de naam 'IJsselsterk' dragen.

model Urkmodel Urk
model Abraham Rasmodel Abraham Ras
model Markenmodel Marken
model Veessenmodel Veessen

 

model Oenemodel Oene


model Oranjewijkmodel Oranjewijk

 
model Hattemmodel Hattem
model Veeralleemodel Veerallee
model Rouveen bluesmodel Rouveen blues