IJsselsterk

made in Kampen

Niet alleen onderzoek en beschrijf ik als historicus (schriftelijke) bronnen die het leven in vroeger tijden openbaren, ook verwerk ik sinds enige tijd traditionele stoffen en andere textiele materialen. Nadat ik mij begin 2016 heb aangemeld bij modevakschool Trudy Sohns in Lochem is er langzamerhand een wereld voor mij open gegaan. Naast rokken, luxe sjaals en herenbroeken - zie www.rokjesman.nl - maak ik inmiddels ook stoere, lekker zittende herenhemden (veelal met een historische snit), die de naam 'IJsselsterk' dragen.
model Urk (voorzijde)model Urk (voorzijde)
model Cala Ratjada (voorzijde)model Cala Ratjada (voorzijde)
model Veessen (voorzijde)model Veessen (voorzijde)

 

model Urk (achterzijde)model Urk (achterzijde)
model Cala Ratjada (achterzijde)model Cala Ratjada (achterzijde)
model Veessen (achterzijde)model Veessen (achterzijde)


model Abraham Rasmodel Abraham Ras
model Oranjewijkmodel Oranjewijk
model Oenemodel Oene

 
model Markenmodel Marken


model Hattem (voorzijde)


model Hattem (achterzijde)


model Veeralleemodel Veerallee


model Aamodel Aa


Rouveen blues (manchetten)
Rouveen blues